Marja Sas, Praktijk voor Coaching & Therapie

Over Verlies, Verandering en Afscheid ..... en over Rouw

Sparkles from the Soul


In ons leven krijgen we te maken met verliezen en veranderingen en het leven vraagt aan ons om een keuze te maken in hoe wij hiermee omgaan ... en nee dat is niet altijd makkelijk. 
In mijn persoonlijk leven heb ik de nodige verliezen meegemaakt en ik heb er veel van geleerd en nu kan ik ook zeggen dat ik er een rijker mens van ben geworden. Ik heb namelijk veel geleerd over mezelf en dat maakt me rijk. 

Waarom Sparkles from the Soul?
Er was eens een klein pupje dat luisterde naar de naam Sparkel. Hij was lief, speels, ondeugend en wilde de grote wereld verkennen en ontdekken. Sparkel wilde maar één ding van ons, naast onze liefde en zorg ... en dat was dat wij onze innerlijke kracht zouden inzetten voor hem door ons leiderschap op te pakken. Dit is een ontdekkingsreis geworden voor ons en voor Sparkel en we hebben het gedaan. Helaas hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van Sparkel ... en hij heeft ons heel veel geleerd.

Ik ben Sparkel zo dankbaar, want hij eiste van mij om mijn leiderschap op me te nemen en daar in te gaan staan. Deze innerlijke kracht kende ik wel, alleen was ik niet gewend om deze in te zetten. Door het wel te doen heb ik ook toegang gekregen tot een grote kwaliteit van mezelf, namelijk mijn creatieve kant. En deze kwaliteiten noem ik mijn 'sparkles'.

Fotograferen in de natuur is een grote hobby van mij en een droom werd werkelijkheid toen ik mijn eigen doosje met kaarten uitgaf,  een doosje met Sparkles .

Wij hebben allemaal onze 'sparkles' en laten we deze inzetten voor onszelf en de wereld waarin we leven. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de 'sparkles' zijn. 'Sparkles' zijn goed zoals ze zijn, net zoals jij goed bent zoals je bent.