Marja Sas, Praktijk voor Coaching & Therapie

Over Verlies, Verandering en Afscheid ..... en over Rouw

Coaching

Coaching kan je inzetten om te kijken waar je nu staat, hoe dat voor je is en welke richting je uit wilt. Dit vraagt om keuzes aan jou en hoe maak je die. Maak jij de keuzes vanuit je hoofd of laat je je hart ook meespreken? We hebben te maken met de praktijk van alle dag waarin dingen gebeuren,  dingen veranderen, en het is aan ons hoe we hiermee omgaan. 

  • Soms staan we op een punt in ons leven en weten we even niet welke kant we op moeten. We staan stil, weten dat we een keuze moeten maken ... en dat lukt niet. Iets vraagt om aandacht om ons weer in beweging te zetten en we kunnen zelf niet bij dat iets, wat we ook doen. 
  • Vaak doen we dingen op de automatische piloot, zijn we ons absoluut niet bewust dat we doen wat we doen ... en het voelt niet goed. Je krijgt door dat je het zo niet meer wilt ... maar hoe dan wel?
  • Je wilt een verandering van werk en weet niet zo goed welke richting je op wilt. Wat zijn jouw kwaliteiten, wat zijn jouw sparkels, waar word je blij van?
  • Een verandering kan voor de één een uitdaging zijn en die kan er vol voor gaan. Je kunt er met jaloezie naar kijken, want bij jou roept het een gevoel van weerstand op en soms kan je niet eens zeggen waarom dat zo is. Bij een verandering mag en moet er soms nog afscheid worden genomen, met alle gevoelens die daarbij horen ... ook die van rouw!


Leren luisteren naar je hoofd en je hart, ze laten samenwerken. De energie haar werk laten doen, meegaan op wat wil gebeuren. Dit alles luistert zo nauw en vraagt je om je te verbinden met je zelf en zo je weg te vinden. Transformational Presence Coaching helpt je hierbij en zo vind je een nieuwe balans.

Voel jij dat je coaching nodig hebt, gun het jezelf dan om contact met mij op te nemen. Samen kijken we wat er nodig is.