Marja Sas, Praktijk voor Coaching & Therapie

Over Verlies, Verandering en Afscheid ..... en over Rouw

'Open over Rouw'

Zes bijeenkomsten: waarin we open leren en mogen zijn over rouw, waarin we mogen vertellen ... luisteren ... huilen ... lachen ...


Ik wil je graag uitnodigen!
Uitnodigen om bij mij aan tafel te komen zitten en te vertellen over jouw verlies, jouw verdriet en mogelijke andere gevoelens die meespelen.

'Open over Rouw' is bedoeld om rouw uit de taboesfeer te halen, om jezelf bewust te maken dat rouw bij jouw leven hoort en dat je moet rouwen om weer stapjes te kunnen zetten in het leven. Het is bedoeld om jou helder te maken wat jouw manier van rouwen is en om te kijken waar jij bent in jouw rouwproces.
We komen zes keer bij elkaar om te delen, te luisteren, jezelf en elkaar de ruimte te geven in dat wat er op dat moment aanwezig is. Waarin jij jezelf de ruimte geeft te ervaren en te voelen waar jij bent in je rouw. Jij bent een uniek mens en daarmee is ook jouw rouwproces uniek. We kunnen onszelf niet vergelijken met een ander, wel kunnen we herkenning vinden in wat een ander deelt. 

Ik zie deze tafel al heel lang voor me en die tafel kan overal staan. Houd de website in de gaten voor nieuwe data voor deze bijeenkomsten.

Als het je aanspreekt om met mij aan tafel te zitten en  open te mogen zijn over jouw verlies en jouw rouw, neem dat contact met mij op. Aarzel niet om je vragen te stellen en meld je alvast aan voor de eerstvolgende serie van bijeenkomsten. De groep zal uit minimaal 4 en maximaal 6 personen bestaan.

De kosten voor deze zes bijeenkomsten bedragen € 345,00 en dat is inclusief koffie, thee en een kleine lunch.