Marja Sas, Praktijk voor Coaching & Therapie

Over Verlies, Verandering en Afscheid ..... en over Rouw

Begeleiding bij Rouw

Rouw is iets waar ik graag open over ben. Er zijn zo veel gevoelens en emoties verbonden aan een verlies en een verandering, en die willen doorvoeld en doorleefd worden. We kunnen rouw wegduwen en het kan lijken of het lukt, en ik weet dat rouw heel geduldig wacht tot het moment dat het doorleefd en doorvoeld mag worden.
Er zijn gelukkig veel mensen die op een natuurlijke manier door een rouwproces heen gaan en daarnaast zijn er ook veel mensen die hier hulp bij nodig hebben. Een luisterend oor van een partner, een vriend of vriendin, een ouder of een arm om je heen als je verdrietig bent; dit kan voor velen genoeg zijn.  En soms is er meer nodig. 

 Als het leven Stop zegt en je loopt vast, zorg dan goed voor jezelf en gun jezelf de juiste begeleiding. Ik begeleid al vele jaren, met hart en ziel, mensen na een verlies en een verandering ... mensen in rouw.

Individuele begeleiding
Ik werk graag één op één. Omdat jij als mens uniek bent, is ook jouw rouwproces uniek en ook ieder begeleidingstraject uniek. Als jij merkt dat je vastloopt in je rouwproces aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen kijken we wat er nodig is.
Lees voor meer informatie verder op de pagina  Individuele begeleiding.

Leven met en na kanker
Hoe ga je om met de diagnose kanker en wat doe je als je uitbehandeld bent of juist schoon bent verklaard. Een ziekte als kanker kan zoveel met een mens doen en ik begeleid je graag in jouw proces. 
Lees voor meer informatie verder op de pagina  Leven met en na kanker

Rouw open op tafel
In een zestal bijeenkomsten leggen we rouw open op tafel; we vertellen ... luisteren ... huilen ... lachen ...
We zitten met minimaal 4 en maximaal 6 personen aan de tafel en geven ruimte aan dat wat er in ons leeft.
Lees voor meer informatie verder op de pagina  'Rouw open op tafel'.

Bevroren Rouw
Wat als we niet rouwen? Voor mij voelt het of gevoelens en emoties kunnen bevriezen als we ze niet doorleven en doorvoelen. Het lijkt of ze er niet zijn en toch voelen we ze. Wil je hier meer over lezen, ga dan naar de pagina  Bevroren Rouw.


Ik ben als therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging CAT - Collectief Alternatieve Therapeuten en bij het
GAT - Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten.