Marja Sas, Praktijk voor Coaching & Therapie

Over Verlies, Verandering en Afscheid ..... en over Rouw

Open over Rouw - verhalen voor mensen

 

Verhalen voor mensen - over verlies en verandering ... en over rouw

In de vele jaren die achter mij liggen, heb ik mogen leren om open te zijn over verlies, verandering en afscheid ... en over rouw. Dit heeft mij heel dicht bij mezelf gebracht ... en zoals je weet heb ik daar ook mijn werk van gemaakt. Sinds oktober 2018 schrijf ik verhalen, kort en krachtig. Ze zijn ontstaan uit eigen ervaring en uit wat ik om me heen zie, voel en ervaar.  Ze willen geschreven worden ... en ik deel ze graag met je.

4 mei 2019
In honored memory

21 april 2019
Afscheid

8 april 2019
eenzaam

25 maart 2019
wat zou jij doen?

24 april 2018
en nog steeds kan ik geraakt worden...